De første dage

Der er tradition for at hver 1.g klasse får to 3.g elever tilknyttet som tutorer i introforløbet, og deres klasse som tutorklasse.

Lærerteamet (Tornbjergs svar på ”klasselærer”) tager sig af din og klassens trivsel i det daglige og koordinerer lærernes samarbejde om undervisningen. Tutorerne er to 3.g elever, der på forskellig vis og til dels sammen med hele deres klasse er tilknyttet den enkelte 1.g klasse. De vil være behjælpelige i den første tid, hvor alt det nye kan virke noget uoverskueligt.

De første uger

De efterfølgende uger byder, ud over de første introducerende lektioner til grundforløbets fag, på masser af oplysende og ikke mindst sociale aktiviteter.
Klassen kan fx have tutortime alene med tutorerne, rektortime (alene med rektor!), klassens første studietime, det første møde med elevrådet samt danse folkedans til live harmonikamusik.

En eftermiddag i den første uge går det løs på sportspladsen og her er det æren der står på spil! Det kan være at lærerne stiller med et hold, der udfordrer et hold 1.g’er i fodbold.

IMG_9559

TeamTourTornbjerg har fokus på friluftsliv og teambuilding. Stedet er Tarup-Davinde ”gamle grusgrave”, som i dag er et skønt naturområde, der på alle måder kalder på aktive og sociale oplevelser. To klasser er af sted på tur sammen i et døgn. I cykler ud om morgenen den ene dag og vender hjem den næste dag ved middagstid.

Den første måned

Introforløbet slutter helt ind i Tornbjergs ånd med idrætsdagen og den efterfølgende spisning og fest. Det er en dag med idræt, leg og konkurrence, hvor alle skolens klasser mødes i sjove og anderledes dyster. I højt humør og skægge udklædninger er der mulighed for at kæmpe og grine med resten af skolens elever. Om aftenen er 2.g klasserne værter for gode hjemmelavede måltider i flotte restauranter rundt om på skolen. Efter spisningen vil der være stor fest til kl. 01 – arrangeret af skolens festforening ”Miracules”.

Læs mere i Introhæftet