Biblioteket i Studiecenteret

Biblioteket og studiecenteret er et nyt stort, lyst og indbydende område, hvor bibliotekaren bestræber sig på at stå til rådighed med hjælp og vejledning, når eleverne har behov for det.

Hvis du har brug for hjælp til at finde materialer til projekter og opgaver, er der altid mulighed for at spørge bibliotekaren til råds.

Bibliotekaren er til rådighed tirsdag, onsdag og torsdag kl. 9:00 – 15:00.

Mandag og fredag er der mulighed for selvbetjening.

Du kan også selv søge i Tornbjerg Gymnasiums biblioteks beholdning her.

Du kan bruge studiecenteret til gruppearbejde eller selvstudie, da du kan finde masser af biblioteksbøger, tidsskrifter, magelige møbler og gode arbejdspladser – hvor computere kan kobles til over det hele.

IMG_0652

Lær litteratursøgning

Det er en rigtig god egenskab at kunne søge litteratur. Ved at lave en god litteratursøgning kan du finde præcis det materiale du skal bruge til dine opgaver. I 1.g får du et bibliotekskursus i søgning af litteratur og i 3. g får du et udvidet kursus i søgning af speciallitteratur – så er du klar til at studere selv på de videregående uddannelsessteder. Her lærer du at bruge de forskellige søgefunktioner, bruge gode søgeord og at kombinere dem så de giver dig de bedste resultater.

Odense Centralbibliotek

Selv om Tornbjerg Gymnasium har et velforsynet bibliotek og bogkælder samt en hjælpsom bibliotekar, kan du opleve at savne materiale til fx dine opgaver.
Heldigvis har Odense Centralbibliotek en lang række tilbud til dig, og du kan få bøger sendt til dit lokale bibliotek (dog ikke Tornbjerg). Se her