Idrætsdagen

Introforløbet slutter med, at 1.g-klasserne kommer helt ind i Tornbjergs ånd! Det sker med idrætsdagen og den efterfølgende spisning og fest.

Selvfølgelig er 2. og 3.g’erne også med i dysterne. Det er en dag med idræt, leg og konkurrence, hvor alle skolens klasser mødes i sjove og anderledes dyster. Dagen afvikles som regel den første fredag i september.

I højt humør og sjove udklædninger er der mulighed for at kæmpe og grine med resten af skolens elever. Når man det ikke i løbet af dagen, så er der muligheder om aftenen  idet der afholdes idrætsfest – arrangeret af skolens festforening Miracules. Du kan læse mere om Miracules her.

Idrætsdagen er hvert år bygget op omkring et nyt emne og den løber altid af stablen et nyt og spændende sted.

I 2014 blev idrætsdagen LANDSBYEN.TG afholdt i Den Fynske Landsby, i 2015 var temaet BØRNEFØDSELSDAG, i 2016 var temaet DE TORNBJERGSKE LEGE. I 2017 var temaet TORNBJERG HELT UDE I SKOVEN! på Stige Ø. I 2018 var temaet TORNBJERG I GAMLE KLÆDER og blev afholdt i Den Fynske Landsby. I 2019 var vi på Odense Atletikstadion med temaet GAME OF THORN=S! I 2020 blev idrætsdagen desværre aflyst på grund af COVID-19, og i 2021 var i Hollufgård Park med temaet FRA OLD TIL OL.

 

Billedet er fra Idrætsdagen 2017.