Idrætsdagen

Introforløbet slutter med, at 1.g-klasserne kommer helt ind i Tornbjergs ånd! Det sker med idrætsdagen og den efterfølgende spisning og fest.

Selvfølgelig er 2. og 3.g’erne også med i dysterne. Det er en dag med idræt, leg og konkurrence, hvor alle skolens klasser mødes i sjove og anderledes dyster. Dagen afvikles som regel den første fredag i september.

I højt humør og sjove udklædninger er der mulighed for at kæmpe og grine med resten af skolens elever. Når man det ikke i løbet af dagen, så er der muligheder om aftenen  idet der afholdes idrætsfest – arrangeret af skolens festforening ”Miracules”.

Idrætsdagen er hvert år bygget op omkring et nyt emne og den løber altid af stabelen et nyt og spændende sted.

Vi har i de senere år været på HAVNERUMFART på Odense Havn, til dyrskue med TORNBJERG OG KO. på dyrskuepladsen, hoppet rundt med TORNBJERG I HØET i den Fynske Landsby og HELT UD I SKOVEN ved Fruens Bøge samt “TORNBJERG ROCKER”, der blev afholdt på Stige Ø.

I 2014 blev idrætsdagen LANDSBYEN.TG afholdt i Den Fynske Landsby (se filmen), i 2015 var temaet BØRNEFØDSELSDAG, i 2016 var temaet “DE TORNBJERGSKE LEGE”.

I 2017 var temaet TORNBJERG HELT UDE I SKOVEN! på Stige Ø og i 2018 var temaet TORNBJERG I GAMLE KLÆDER afholdt i Den Fynske Landsby.  Hvad mon det bliver i 2019?

Billedet er fra Idrætsdagen 2017.