Logo (1)

 

 

 

ATU – Akademiet for Talentfulde Unge er en fritidsaktivitet for gode elever med overskud. Du bliver optaget for 2 år, hvor akademiet arrangerer foredrag, workshops, summer camps, mentorordninger, sommer-universiteter og forskerspireprojekter. Du starter i januar, mens du går i 1.g, og slutter december i 3.g.

Det koster 7000 kr. at deltage i akademiet for talentfulde unge som Tornbjerg Gymnasium betaler.

Du får chancen for at deltage i arrangementer med topfolk fra universiteter og erhvervsliv. Du får et tilbud om en mentor som typisk er en ældre studerende inden for det fag du er interesseret i.

Akademiet samler elever fra hele Fyn på en årgang, så du kommer til at møde elever som dig selv fra de andre gymnasier på øen. Akademiet er ikke en skole. Der er ingen lektier. Det er en fritidsaktivitet for elever som synes det er sjovt at blive udfordret i timerne.

Hvis du synes at ATU er noget for dig, så er Trine Cederfeldt Simonsen Tornbjergs talentkoordinator og kan kontaktes via mail på tc@tornbjerg-gym.dk.

Når jeg er med i ATU, får jeg nogle redskaber, som jeg kan bruge, når jeg skal læse videre, og jeg får mulighed for at få større faglige udfordringer, mens jeg går i gymnasiet. Det er også utroligt spændende at være med i, da man møder så mange forskellige mennesker med så mange forskellige talenter, og det giver mig også et bredere syn på, hvad det vil sige at have talent!

Caroline Barner, elev på ATU