Tornbjerg for Kibera

På Tornbjerg gymnasium giver vi en dag af vores skoleår for, at elever fra slummen i Kibera i Nairobi, Kenyas hovedstad, kan få en mere kvalificeret uddannelse.

Tornbjerg for Kibera er Tornbjerg gymnasiums helt egen velgørenhedsdag, hvor vi i bedste Tornbjerg-ånd gør en forskel sammen.

Én dag om året samler alle elever ind til Tornbjerg for Kibera, og pengene går direkte til en skole i et af Afrikas største slumområder.

Støtten er tidligere gået til St. Johns skole, men fra 2021 er vi startet med at støtte ny skole: Raila Educational Centre, primary Section.

Mange af børnene, der går på skolen i Kibera, er forældreløse, har meget få penge, og det måltid de får på skolen til frokost, er dagens hovedmåltid. Mange af børnene har heller ikke råd til at betale for at gå på skolen, selvom det næsten ingenting koster, men får lov alligevel. Skolernes ledere, Josiah (st. Johns Primary school) og Emmy Amugune (Raila Education Centre, Primary section) kæmper en brav kamp for at holde skolerne kørende fra måned til måned, når de skal betale huslejen for skolen.

Når vi samler penge ind til dem, støtter vi altså flere børn til et bedre liv, og hjælper skolernes ledere Josiah og Emmy og med at give børnene en chance.

Vi tager en dag ud af vores uddannelse for at give dem en hel uddannelse.

Klik her for at se en video om Raila Education Centre

Klik her for at se en video fra St. Johns skole

Klik her for at læse en norsk artikel om Kibera og Tornbjerg gymnasiums støtte til Kibera

 

Regnskaber, Kibera

Kibera, Kenya: Regnskab 1. august 2022- 31. juli 2023
Revisorerklæring 2023

 

Regnskaber for tidligere år fremgår herunder.

Kibera, Kenya: Regnskab 2023

Kibera, Kenya: Regnskab 2022
Revisorerklæring 2022

Kibera, Kenya: Regnskab 2020

Kibera, Kenya: Regnskab 2019

Kibera, Kenya: Regnskab 2018