Lektiecafé i skolens hjerte

To eftermiddage om ugen er der en unik mulighed for at få hjælp til dine lektier og afleveringer. I studiecenteret er der lektiecafé, hvor du kan arbejde på dine hjemme­opgaver i hyggeligt samvær med andre og med den nødvendige hjælp fra de tilknyttede lærere. Der er mulighed for at sidde sammen med andre eller fordybe sig alene, uanset hvad vil din omgangskreds udvide sig.

Lektiecaféen ligger perfekt, fordi Studiecenteret og biblioteket er knyttet sammen. Du har derfor rig mulighed for at betnytte de mange biblioteksbøger og tidsskrifter. Samtidig lægger miljøet op til både gruppearbejde og selvstudie, således du kan få det maksimale ud af lektiecaféen.

Hvis du har brug for hjælp til at finde materialer til projekter og opgaver, er der altid mulighed for at spørge bibliotekaren til råds.

Jeg er i studiecafé næsten hver gang. Elever fra alle årgangene kommer, og vi hygger os og arbejder effektivt på hver vores opgaver. Jeg får lavet mine lektier, men samtidig hygger jeg mig godt i selskab med mine venner.

elev i 1.g