Kunstnerisk studieretning

Klik på videoen herover for at høre et par af Tornbjerg Gymnasiums elever fortælle om, hvorfor det er fedt at have en studieretning med musik A.

Musik på Tornbjerg

Som elev på en kunstnerisk studieretning bliver du en central del af det kreative miljø på skolen. Vi har store forestillinger, fx musical og årsshow, hvor de kunstneriske elever spiller en stor rolle i planlægning og gennemførelse.

Musikstudieretningen arbejder ofte internationalt, både i undervisningen og på studietur, hvor vi fx samarbejder med skoler i New York. Vi samarbejder også lokalt på Fyn med professionelle musikere og kunstnere, symfoniorkesteret, spillesteder, musikskoler og andre gymnasier. Det giver den bedste undervisning, synes vi.

Alle kan begynde på en musikstudieretning. Vi hjælper gerne med tilbud om brugsklaver, så du kommer godt fra start. Vi hjælper også særligt ambitiøse elever med at finde undervisning i instrumentalt hovedfag. Desuden har vi mange års erfaring med at sammensætte 4-årige stx-forløb for elever på Musikalsk Grundkursus (MGK).

Studieretningen er et tilbud om et helt særligt sammenhold og en unik ramme for de tre år, som man vil have med sig resten af livet. Du kan læse mere og se både billeder og videoklip om musik her hos os på Musik på Tornbjerg Gymnasiums egen Facebook-side.