Hvad får jeg brug for?

1. Egen bærbar computer
Alle undervisningslokaler på Tornbjerg er udstyret med en interaktiv e-tavle og vi forventer samtidigt at du er udstyret med din egen bærbare computer. Den er nødvendig i den daglige undervisning og til større projektarbejder. Skolen har trådløst netværk, som alle computere kan logges på. Vi tilbyder IT-support til elevernes egne bærbare computere og supporten omfatter alt, hvad der har relation til elevens brug af computeren i forhold til skolen og undervisningen. Dette inkluderer opsætning til netværk, installation af faglige programmer m.v. Når der er behov for hjælp henvender man sig til IT-assistent Poul Sloth, som har faste træffetider.

2. Ordbøger til fremmedsprogene og lommeregner
Når du møder med din bærbare computer, sørger Tornbjerg for at du gratis får online adgang til de bedste ordbøger i sprogfagene samt adgang til at få installeret matematikprogrammet TII, som erstatter en lommeregner. Vi har købt licens til alle vores elever gældende for deres tid på Tornbjerg og du kan logge på ordbøgerne med dit log-in fra alle computere, alle steder fra.
Har du lyst til at have ordbøgerne i bogform, skal du være opmærksom på at der ofte ved skolestart er tilbud på ordbøger.

3. Danskordbog
Vi forventer at du køber en god danskordbog til de tre års undervisning på Tornbjerg. Vi anbefaler Nudansk Ordbog og helst med etymologi, udgivet efter 1990, som findes elektronisk. Som alternativ kan evt. Dansk Ordbogen erhverves.